Boka en resa med Formel 1 i blickfånget

Visst är det underbart att titta på motorsport i allmänhet och Formel 1 i synnerhet. Inte minst live när du är på plats blir adrenalinkicken starkare. Dessutom kan du följa varenda detalj tillräckligt nära för att känna dramatiken inpå skinnet.

Eftersom allt fler väljer att resa utomlands och se Formel 1 i verkligheten har utbudet av sportresor ökat. Är du ute i god tid kan du också kombinera Formel 1 med andra roliga aktiviteter.

Planera ihop en spännande weekendresa

Trots att Formel 1 kan vara tillräckligt spännande för att spendera en hel helg fastklistrad på läktaren kan det vara intressant med miljöombyte. Då det finns många olika Formel 1 tävlingar, Grand Prix, kan du planera din resa när det passar dig. Dessutom brukar det vara vanligt att tävlingarna äger rum över helgen då människor är lediga. Därmed har du möjlighet att boka in en weekendresa och kombinera med andra intressanta aktiviteter.

Om du befinner i Frankrike och franska Grand Prix finns städer som inte minst världsmetropolen Paris. Dessutom finns Australiensiska GP och även Grand Prix i Miami och Spanien.

Planera dina favoritaktiviteter med Formel 1 och skapa ett äventyr som kan bli ett minne för livet. Du kan ta en titt här och boka online.