Komplettera din MC utrustning till kommande säsong

Vintern är den rätta årstiden att uppdatera din motorcykel och att komplettera din utrustning. Har du kört mycket under sommaren behöver du troligen byta däck. Du bör också se över kedja och drev. Att byta oljan är också en självklarhet. Det finns också mycket annat du kan behöva, beställ på nätet så slipper du trängas i en butik.

Personlig utrustning

Är du motorcyklist har du säkert redan personlig utrustning men du kanske behöver uppdatera delar av utrustningen. En alltför trång jacka är inte bekvämt och det kan påverka hur du kör. Passa på att uppdatera din utrustning innan nästa säsong börjar. Med rätt utrustning kan du dessutom förlänga säsongen.

Utrustning för motorcykeln

Du kan också behöva uppdatera annat än din personliga utrustning och motorcykelns slitdelar. Är du sugen på att ge dig ut på en långresa behöver du dessutom utrymme för packning. En motorcykel utan packväskor är inte speciellt praktisk men monterar du sidoväskor, toppbox och kanske en tankväska blir den betydligt mer praktisk.

Planera sommarens resa

Har du en nyservad motorcykel, ny personlig utrustning och packväskor har du det du behöver för en långresa. Du kanske till och med är redo för en långresa genom Europa.